Laatste nieuws

25 september 2017

Stress en MIR-Methode®

Den Haag, september 2017 In een stresssituatie kunt u niet meer helder nadenken. U zit in de overlevingsmodus, het systeem om rustig en logisch te redeneren is geblokkeerd. De stress is een aanslag op uw energiebalans.
Lees meer: %s


01 maart 2017

Praktijk De Lianen contractvrij

Sinds 1 januari 2017 werk ik contractvrij. Dit betekent dat ik niet meer met contracten aan verzekeraars gebonden ben. Het voordeel is dat we samen in overleg bepalen welke zorg je nodig hebt of wenst. Praktijk De Lianen is met trauma healing, life coaching en psychosomatiek meer dan een gemiddelde fysiotherapiepraktijk. Bovendien zijn al mijn cliënten uniek en vragen om een behandelaanpak op maat.
Lees meer: %s


21 november 2016

Trauma’s helen met het lichaam zelf

Ingrijpende ervaringen kunnen leiden tot blijvende stressklachten. De spanning zit vast in je lichaam. Klachten zoals angst, hyperventilatie, prikkelbaarheid, slapeloosheid, depressie, vermoeidheid, dissociatie en ontkenning zijn het gevolg. Dankzij Somatic Experiencing®, Integral Somatic Psychotherapy, EMDR en TRE® kunnen stress gerelateerde klachten afnemen en zelfs verdwijnen. Deze methodieken activeren het zelfhelend vermogen van het lichaam.
Lees meer: %s


22 juli 2016

Stress aanpakken

U dreigt kopje onder te gaan door stress en spanningsvelden (druk, druk, druk …). Uw strijdkreet is ‘luctor et emergo’: ik worstel en kom boven! De Lianen werpt u de reddingsboei toe in de vorm van vele tools en inzichten. Hierdoor krijgt u weer vaste voet aan wal en kunt u ontspannen verder, aan het roer van uw leven.
Lees meer: %s


03 februari 2016

Life coaching en MIR-Methode®

Den Haag, februari 2016 Onze ware levensweg kunnen we alleen bewandelen vanuit ons hart, waarbij ons verstand behulpzaam is. Door goed te luisteren naar lichaam en geest kom je steeds dichter bij jezelf. Je leert vanuit je hart keuzes te maken.
Lees meer: %s