Life coaching

De meesten onder ons hebben geleerd beslissingen te nemen met ons verstand. In de huidige maatschappij komen we daarmee een heel eind. Helaas zijn we daardoor verder van onze ware natuur geraakt. De vraag is of wij daarmee ons levensdoel bereiken. Onze ware levensweg kunnen we alleen bewandelen vanuit ons hart, waarbij ons verstand behulpzaam is.

Met life coaching begeleid ik je op het pad naar jouw hart. Samen onderzoeken we wat je nodig hebt om op dit gewenste levenspad te komen, in mentaal, emotioneel en spiritueel opzicht. Door goed te luisteren naar lichaam en geest kom je steeds dichter bij jezelf. Je leert jezelf te waarderen, ja zelfs van jezelf te houden zoals je bent en niet vanuit het perspectief van anderen. Je leert keuzes te maken vanuit je eigen hart.

Mijn kennis van trauma healing, psychosomatiek en complementaire methoden zet ik in om jou op je levenspad te coachen. Op al deze terreinen heb ik vele jaren ervaring opgedaan, zowel persoonlijk als beroepshalve. We richten ons op jouw mogelijkheden. Deze positieve en tevens liefdevolle benadering is gefundeerd op mijn spirituele levenshouding. Ik weet uit mijn persoonlijke en jarenlange werkervaring wat het effect hiervan is en dat fascineert mij nog steeds.

Het vraagt moed om dit pad te kiezen. Je zult ervaren dat de reis van het hoofd naar het hart intens en leerzaam is, rust geeft en meer geluk brengt, ondanks de soms pijnlijke confrontaties met jouw eigen wezen en met anderen. Het is de moeite waard, want ons ware geluk kunnen we alleen bereiken vanuit ons hart.