Stress en MIR-Methode®

Den Haag, september 2017
In een stresssituatie kunt u niet meer helder nadenken. U zit in de overlevingsmodus, het systeem om rustig en logisch te redeneren is geblokkeerd. De stress is een aanslag op uw energiebalans.

Langdurige stress is op termijn zelfs schadelijk. Een verstoring in de balans tussen fysieke en psychische belastbaarheid kan blijvende klachten veroorzaken. Voorbeelden zijn pijn, lusteloosheid, somberheid, vermoeidheid, slapeloosheid, burn-out en lichamelijk onverklaarbare klachten (SOLK). De MIR-Methode® biedt hulp.

Meer energie
MIR betekent Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode® is ontwikkeld door Mireille Mettes. Het is een zelfhelingsmethode voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daarmee zelf aan de slag willen. De basisopbouw met negen stappen neemt maar 2 x 2 minuten per dag in beslag en verbetert uw energieniveau. Het resultaat is dat de stress afneemt en uw balans zich herstelt, waardoor de klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Begeleiding
Als gecertificeerd en getraind begeleider maak ik MIR-Methodes® op maat om volledig op uw individuele situatie aan te sluiten. Zo werken we samen de eventuele blokkades in de basisopbouw weg, waardoor de MIR-Methode® een sterker effect zal hebben. Kijk voor meer informatie op www.mirmethode.nl of neem contact op.