Life coaching en MIR-Methode®

Den Haag, februari 2016
Onze ware levensweg kunnen we alleen bewandelen vanuit ons hart, waarbij ons verstand behulpzaam is. Door goed te luisteren naar lichaam en geest kom je steeds dichter bij jezelf. Je leert vanuit je hart keuzes te maken.

Samen onderzoeken we wat je nodig hebt om op dit gewenste levenspad te komen. Met life coaching begeleid ik je op dit pad. De reis van je hoofd naar je hart is een intense en leerzame ervaring, die meer rust en geluk brengt. Tijdens het coachen ontstaat de bewustwording, de verwerking vindt vooral thuis plaats.

De MIR-Methode® is een van de methodieken die ik aanreik tijdens deze reis. MIR betekent Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode® is een zelfhelingsmethode voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daarmee zelf aan de slag willen. De methode ondersteunt dit proces en maakt u zelfstandiger en onafhankelijker.

De basisopbouw is gratis en bestaat uit zelfarbeid: ongeveer 2 minuten per dag gedurende 4 tot 6 weken. Hierna kan indien nodig een MIR op Maat worden gemaakt die specifiek op uw situatie aansluit.

Kijk voor meer informatie op www.mirmethode.nl of neem contact op.